Despre companie

Myronivsky Hliboproduct (MHP) este una dintre cele companiile cu integrare verticală, care oferă o monitorizare completă a întregului lanț de producție a carnii de pasăre. Integrarea verticală ne permite să asigurăm standardele de calitate convenite pentru produsele noastre și controlul complet al calității. MHP deține și administrează fiecare dintre etapele cheie ale procesului de producție a cărnii de pui. Începând cu anul 2008, acțiunile MHP sunt fost listate la Bursa de Valori din Londra, sub marca MHPC.

Model de afaceri cu integrare verticală

Folosind modelul cu integrare verticală, putem reduce în mod semnificativ dependența de furnizori și fluctuațiile prețurilor materiilor prime. Pe lângă eficiența economică, integrarea verticală permite implementarea unor politici stricte privind biosecuritatea, controlul calității materiilor prime, calitatea finală și siguranța produselor până la punctul de vânzare.

01 din

CULTIVAREA CEREALELOR

Noi folosim propriile cereale pentru producerea furajelor îmbogățite cu proteine, vitamine și minerale, necesare pentru creșterea sănătoasă a găinilor noastre.

PRODUCEREA DE PROTEINE DIN FLOAREA-SOARELUI

MHP este unicul producător de proteine din semințe de floarea-soarelui. Acest lucru asigură o eficiență economică a cheltuielelor și un control complet al calității furajelor pentru puii noștri.

CULTIVAREA DE PLANTE FURAJERE

Noi folosim culturile agricole proprii pentru producerea furajelor pentru puii noștri, asigurând rația cu proteinele, vitaminele și minerale necesare.

FERME AVICOLE

Fermele avicole reprezintă prima etapă a sistemului nostru integrat vertical. Cei mai buni producători germani furnizează pui în vârstă de o zi la cele două ferme avicole MHP. Acești pui devin care apoi devin efectivul de prăsilă pentru puii broiler.

INCUBAREA

Ouăle păsărilor de la fabricile de reproducție sunt transportate în incubatoare, care se află la fermele noastre avicole.

CREȘTEREA PĂSĂRILOR

Terenurile noastre sunt facilități complet integrate, inclusiv ferma proprie de prăsilă, noul incubator, fabrică modernă de prelucrare și o instalație furajeră.

BIOGAZ

În decembrie MHP a lansat prima instalație de biogaz cu capacitatea sa este de 5 MW. Aceasta este prima fabrică de biogaz din Europa care are o astfel de putere și un nivel de tehnologie, care funcționează cu găinaț și cu deșeuri provenite de ferma de păsări.

PRELUCRAREA CĂRNII

Compania produce o gamă largă de produse, începînd de la pui afumat până la la carne de vită și foie gras premium.

DISTRIBUȚIE

Livrarea produselor refrigerate și congelate prin intermediul a 11 centre de distribuție și 450 de camioane frigorifice asigură controlul calității produselor până la punctul de vânzare. Logistica internațională, elaborată minuțios, ne permite să furnizăm produse proaspete și de înaltă calitate în toate țările din rețeaua noastră comercială.

COMERȚUL CU AMĂNUNTUL

Produsele noastre sunt distribuite în prezent prin magazinele noastre de franciză (în Ucraina), precum și prin alte magazine și supermarket-uri.

Controlul calității

Facilitățile de producție ale MHP sunt certificate în conformitate cu standardul global BRC (ediția 7).
Acest standard a fost elaborat de Consorțiului britanic pentru comerțul cu amănuntul (BRC) și este recunoscut în întreaga lume în calitate de sistem de referință pentru siguranța alimentelor. Acesta oferă bază pentru managementul siguranței alimentare, integritatea, legalitatea și calitatea produselor și pentru mijloacele operaționale de monitorizare a acestor criterii în industria alimentară. Standardul global BRC are șapte secțiuni:

01 din

COMERȚUL CU AMĂNUNTUL

Produsele noastre sunt distribuite în prezent prin magazinele noastre de franciză (în Ucraina), precum și prin alte magazine și supermarket-uri.

COMERȚUL CU AMĂNUNTUL

Produsele noastre sunt distribuite în prezent prin magazinele noastre de franciză (în Ucraina), precum și prin alte magazine și supermarket-uri.

COMERȚUL CU AMĂNUNTUL

Produsele noastre sunt distribuite în prezent prin magazinele noastre de franciză (în Ucraina), precum și prin alte magazine și supermarket-uri.

COMERȚUL CU AMĂNUNTUL

Produsele noastre sunt distribuite în prezent prin magazinele noastre de franciză (în Ucraina), precum și prin alte magazine și supermarket-uri.

1. OBLIGAȚIILE CONDUCERII ȘI PERFECȚIONAREA CONTINUĂ

Punctul de start pentru un plan eficient de siguranță alimentară este obligația conducerii de a implementa standardul global BRC și dezvoltarea continuă. Aceasta include furnizarea de resurse corespunzătoare, o comunicare eficientă, o revizuire a sistemului, acțiuni întreprinse și posibilități pentru îmbunătățire.

2. PLANUL DE SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ (HACCP)

Standardul global BRC necesită elaborarea unui program eficient pentru un sistem de analiză riscurilor și a punctelor critice de control (HACCP), bazat pe cerințele sistemului Codex Alimentarius ,  recunoscut la nivel internațional

3. SIGURANȚA ALIMENTARĂ ȘI SISTEMUL DE GESTIONARE A CALITĂȚII

În această secțiune sunt descrise cerințele pentru managementul siguranței și calității alimentelor. Acestea includ cerințele privind specificațiile produselor, negocierea cu furnizorii, urmărirea și gestionarea incidentelor și revizuirile produselor.

4. STANDARDELE LOCALIZAȚIEI

În această secțiune sunt descrise așteptările pentru mediul de producție, inclusiv planificarea și întreținerea clădirilor și echipamentelor, curățarea, măsurile de combatere a dăunătorilor, gestionarea deșeurilor și controlul împotriva pătrunderii obiectelor străine.

5. CONTROLUL PRODUSELOR

Cerințe privind elaborarea produsului și etapa de elaborare, inclusiv gestionarea alergenilor, originea produselor și ingredientelor, ambalarea produselor și testarea produselor.

6. CONTROLUL PROCESULUI DE PRODUCȚIE

Stabilirea și menținerea controlului în condiții de siguranță asupra proceselor tehnologice, controlul greutății / volumului și calibrarea echipamentelor, precum și asigurarea implimentării a planului HACCP documentat.

7. PERSONAL

Această secțiune stabilește standardele necesare pentru instruirea personalului, îmbrăcămintea de protecție și igiena personală.

Produsele noastre

MHP, fiind una dintre cele companiile cu integrare verticală din lume, controlează integral întregul lanț de creștere și producție a păsărilor de curte. Utilizarea modelului vertical de afaceri integrat ne permite să garantăm standarde de înaltă calitate ridicate pentru produsele noastre și un control complet al calității în procesul de producție.

100% din păsările de curte sunt produse la propriile noastre instalații de producție
7 824 000 săptămânal sacrificăm de păsări
728 917 în anul 2019 am produs de tone de carne de pasăre
357 433 de tone au fost vândute pentru export în anul 2019

Ferma avicolă din Mironovka

Ferma avicolă din Vinnița

Centrul nostru de distribuție

MHP Food Trading

MHP Food Trading este un centru de distribuție MHP situat în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Compania a fost înființată în anul 2016, cu scopul de a-și consolida poziția pe piața din EAU și Orientul Mijlociu.

MHP Food Trading permite companiei să aplice expertiza globală a companiei, ținând cont de particularitățile locale.

Procesul de producție

Carne de pui

01 din 10

CULTIVAREA CEREALELOR

MHP cultivă 370.000 de hectare de cernoziomuri bogate în Ucraina. Noi cultivăm porumb, floarea-soarelui, grâu, rapiță și soia. Porumbul și semințele de floarea-soarelui sunt folosite la fabricile proprii în producția de furaje. Producția noastră proprie de cereale satisface 100% din necesitatea de porumb și 26% din necesitatea de floarea-soarelui.

PRODUCEREA FURAJELOR

MHP este unicul producător de păsări de curte din lume, care utilizează o tehnologie unică pentru producere a proteinelor din semințe de floarea-soarelui. Acest lucru nu numai că asigură eficiența economică, ci și un control complet al calității furajelor pentru puii noștri. 100% din furaje sunt produse la 4 fabrici de furaje MHP.

EFECTIVUL DE PĂSĂRI PENTRU REPRODUCȚIE

Prima etapă de creștere a păsărilor se începe la fermele de păsări, unde creștem propriul efectiv de păsări pentru reproducție. Fermele de creștere a păsărilor de prăsilă MHP primesc pui în vârstă de o zi de la cei mai buni producători germani. Acești pui apoi devin efectivul de prăsilă pentru puii broiler.

INCUBAREA

Ouăle păsărilor de prăsilă sunt transportate în incubatoarele, care se află la fermele noastre de păsări. După sortare, ouăle sunt plasate într-un incubator automat, care menține condițiile necesare pentru întreaga perioadă de incubație timp de 21 de zile. Puii, după ce au fost incubați, sunt vaccinați și apoi transportați la fermele avicole.

CREȘTEREA PUILOR BROILER

Toate fermele de păsări sunt curățate și pregătite temeinic înainte de sosirea găinilor. Curțile sunt dezinfectate și aerate, stratul de pardoseală este schimbat și lăsat pentru profilaxia sanitară. Condițiile la fermele de broiler sunt cât se poate de apropiate de cele naturale. Puii nu sunt ținuți în colivii și se pot mișca liber pe teritoriul fermelor de păsări spațioase, pe un strat natural de floarea-soarelui. Instalațiile noastre de producție a cărnii includ incubatoare moderne, locuri de creștere, fabrici de prelucrare și instalații furajere. Acest lucru ne ajută să monitorizăm fiecare etapă de producție, ceea ce reduce în mod semnificativ riscul de infecție și boli.

TĂIEREA PĂSĂRILOR ȘI CONTROLUL CENTRULUI DE CERTIFICARE HALAL

Procesul de tăiere a păsărilor de curte se desfășoară sub supravegherea și controlul constant al Centrului de Certificare și Cercetare Halal. Tăierea păsărilor este efectuată rapid și indureros . Sângele se scurge imediat. Această metodă face tăierea să fie relativ indureroasă și previne acumularea de substanțe nocive în carne.

PRELUCRAREA CĂRNII

Prelucrarea cărnii este, de asemenea, o parte integrantă și o dezvoltarea logică a modelului nostru de afaceri integrat. Compania produce o gamă largă de produse de prelucrare a cărnii. Carnea de pui, produsă la propriile noastre întreprinderi, este unul dintre principalele ingrediente ale produselor noastre din carne prelucrate – mai mult de 50% din compoziție, restul compoziției fiind carnea de vită, vițel și alte produse din carne.

DISTRIBUȚIE

Logistica internațională, elaborată minuțios, ne permite să furnizăm produse proaspete și de înaltă calitate în toate țările din rețeaua noastră comercială.

Produse semiprelucrate alimentare
01 din
CREȘTEREA PUILOR BROILER ȘI PRELUCRAREA CĂRNII
Fermele noastre de păsări funcționează într-un ciclu închis și includ ferme de broileri, incubatoare și facilități moderne de prelucrare a cărnii. Sănătatea păsărilor are o importanță deosebită în procesul nostru de producție. La ferma avicolă MHP lucrează veterinari și zootehnici cu experiență pentru a oferi păsărilor o dietă echilibrată cu apă proaspătă curată și fără steroizi.
MATERII PRIME
Fabrica noastră proprie de prelucrare a cărnii Legko utilizează exclusiv materii prime produse la fermele de pui broiler, deținute de MHP. Cea mai mare parte a producției noastre de produse semifabricate alimentare (până la 90%) constă din carne de pui. Toate materiile prime sunt supuse unui control organoleptic, fizico-chimic și microbiologic obligatoriu. Fiecare lot de materii prime are un cod de bare, care asigură trasabilitatea acestuia.
DEPOZITARE
La fabrica MHP de producție a semifabricatelor alimentare Legko a fost implomentat sistemul de analiză a riscurilor și punctelor critice de control (HACCP). Conform acestui sistem, depozitarea materiilor prime este primul punct de control. Temperatura este monitorizată precis la fiecare 15 secunde, iar în cazul abaterilor, luăm măsuri pentru rezolvarea eficientă a problemei în conformitate cu algoritmul HACCP. Condițiile de depozitare a condimentelor și a panării sunt, de asemenea, strict controlate.
PREGĂTIREA
Toate materiile prime sunt controlate cu detectoare de metale pentru a minimiza riscul pătrunderii metalelor în produsul finit. Materiile prime sunt măcinate cu o sită de diametrul necesar, și apoi sunt trimise în malaxor, unde se adaugă toate ingredientele necesare. Materiile prime finite sunt trimise în camera de depozitare – al doilea punct critic de control. Tehnologiile moderne de congelare permit fabricii Legko de a evita utilizarea conservanților, păstrând în același timp un gust excepțional al produsului pe toată perioada de valabilitate a produsului.
LINII DE PRODUCȚIE
Fabrica Legko este echipată cu trei linii de producție pentru congelarea produselor din carne, gata pentru utilizare. Echipamentele pentru formarea și porționarea produselor sunt furnizate de CFS și Marell. Tratarea cu abur se efectuează într-un cuptor cu două zone cu focar Cookstar, care asigură păstrarea suculenței produselor. Echipamentul MultiDrum permite de a produce produse panate, coapte în marinată. Produsele finite sunt transportate în congelatorul spiral TempoFROST pentru congelarea de șoc la -30 °С.
AMBALARE ȘI DEPOZITARE
În timpul ambalării temperatura de bază a produsului nu trebuie să depășească -18 °C. Acesta este al patrulea punct de control. Produsele sunt ambalate în tăvi pe echipamentele orizontale PowerPack, în pungi de plastic pe echipamentele verticale SmartPacker sau la cântar. Greutatea este controlată de echipamentul Checkweighter. Toate produsele sunt supuse controalelor obligatorii de detectare a metalelor. Trei depozite sunt al cincilea punct de control, unde temperatura nu trebuie să depășească -18 °C.
DISTRIBUȚIA ȘI LIVRAREA
11 centre de distribuție, precum și propriul parc de camioane a MHP, asigură livrarea rapidă cu ajutorul agenților frigorifici auto în condiții speciale de temperatură și un control sanitar strict, care permite livrarea către consumatori a produselor proaspete de cea mai înaltă calitate în cel mai scurt timp posibil. Logistica internațională, elaborată minuțios, ne permite să furnizăm produse proaspete și de înaltă calitate în toate țările din rețeaua noastră comercială.

Furaje pentru găini și pui

Boabele de porumb sunt cerealele principale pe care le folosim pentru hrana păsărilor adulte. Porumbul conține o cantitate mare de proteine, caroten și fibre. În plus, este bogat în vitamina C, B1, B2, PP, precum și minerale, acizi nesaturați și aminoacizi.

Grâul conține o cantitate mare de proteine și are o valoare nutritivă specială pentru păsările de prăsilă. Grâul conține, de asemenea, toți aminoacizii necesari și este o sursă de vitamine din grupul B și E.

Floarea-soarelui este o componentă foarte importantă în alimentarea păsărilor. Este bogată în substanțe nutritive și conține o cantitate mare de grăsimi bune, precum și vitamina E, fosfolipide și fibre.

Rapița este una dintre principalele surse de proteine în furajele noastre. Specialiștii noștri folosesc această cultură pentru hrana puilor noștri, deoarece conținutul lor corect de grăsimi și proteine vegetale este mai mare decât cel din alte leguminoase. Această plantă este bogată în fibre și conține un șir de aminoacizi esențiali.

Apa curată este de asemenea importantă pentru sănătatea păsărilor, la fel ca și hrana de înaltă calitate. De aceea, folosim fântânile proprii și monitorizăm constant calitatea apei în laboratoarele noastre.

Bine ați venit!

Am definit locația dvs. ca:

Setări recomandate: global, limbă: EN

De asemenea, puteți selecta regiunea și limba:

This website is using cookies. Learn more here.