Ferma avicolă din Mironovka

Ferma avicolă din Mironovka (MPF) este o întreprindere cu ciclu închis care include toate etapele producției de carne de pasăre, de la creșterea puilor în vârstă de o zi până la prelucrarea cărnii puilor broiler. Ferma avicolă a început activitatea în anul 2006. În anii 2015-2016, facilitățile companiei au fost extinse datorită construcției a trei hale noi de păsări. Ferma avicolă din Mironovka este alcătuită din:

01

Complexul de prelucrare puilor broiler

Complexul este echipat cu cele mai moderne echipamente de la producătorii mondiali de frunte: Stork si Meyn (Olanda), Marel (Danemarca), CFS (Germania) și Poss (Canada).

Capacitatea de producție
2 linii de producție
Sacrificare zilnică – 460 000 de capuri
Sacrificare anuală – 141 000 000

Carne de pasăre, produsă în anul 2017
Zilnic – 810 de tone
Anual – 250 000 de tone

Certificare

  • Certificat Halal
  • Numărul autorizației de export (23-07-32 PM)
02

Complexul avicol.

Complexul avicol din Mironovka este alcătuit din 27 de stații: 24 dintre acestea au 16 hale de păsări, 2 – 20 de hale de păsări și 1 are 8 hale de păsări. Noi folosim echipamente moderne fabricate de VDL (Olanda), Big Dutchman (Germania) și Roxell (Belgia).

Capacitatea de producție a complexului avicol (2017)
Creșterea găinilor – 141 000 000 / an

03

Incubatorul

Incubatorul fabricii avicol din Mironovka este echipat cu echipamente de la Pas Reform (Olanda) și are o capacitate de producție de 2,2 milioane de ouă pe an.

04

Complexul de tratare a deșeurilor

Complexul este echipat cu echipamente de la Haarslev Industries (Danemarca) și Mavitec (Olanda).

05

Stația de tratare a apei

În cadrul complexului de prelucrare a păsărilor există o instalație separată de tratare a apei destinată purificării complete a deșeurilor organice. Acest proces se bazează pe o tehnologie de tratare biologică, care utilizează agenți biologici activi. Este echipat cu echipamente de la New House Technology (Olanda).

Bine ați venit!

Am definit locația dvs. ca: Ukraine

Setări recomandate: global, limbă: EN

De asemenea, puteți selecta regiunea și limba:

This website is using cookies. Learn more here.